Egy gondolat mára

  • Mindenkinek szüksége van sikerélményre is, hiszen éppen ez lendít át a bizonytalanságon, a holtponton. Kemény Dénes

Újratervezés NAPLÓ

újratervezés naplóLEGYÉL ÖNMAGAD ÉLETVEZETÉSI TRÉNERE!

Gondoltál arra valaha, amikor egy könyvet a kezedbe fogsz, hogy abban benne van a mindenség?
Kezdhetném az erdőtől, a papírgyáron át, a grafikus türelmes munkáját dicsérve, egészen a nyomdavezető lelkiismeretes hozzáállásának elismeréséig. Ennél sokkal mélyebbről kezdeném. Egy ilyen anyaghoz társul az a sok-sok történet, beszélgetés, amely munkám során szembejött velem.
Megajándékoztak ismerős, ismeretlen emberek, szeretettel ölelő családom és persze nagyszerű barátaim is – akik kellően bátrak voltak – azzal, hogy bármilyen, számukra fontos témát együtt nyitogathattunk. Emberi érzések, felismerések, beszélgetőtársaim őszinte gondolatai által formálódtak a témák, amelyek most itt egy csokorba kötve besimulnak a lapok közé. Ha kinyitod, életre kelnek a gondolatok, amelyeken keresztül találkozhatsz
a saját megéléseiddel. Tovább szőheted, saját világod szerint formálhatod.
Nem hiszek az instant megoldásokban, de abban sem, hogy örökösen menekülnünk kellene önmagunk elől. Azt vallom, hogy a felelősségvállalás saját életünkért ezernyi csodával képes megajándékozni bennünket.
Az önismeret mélyítése nem úri passzió, spirituális idealizmus vagy megmosolyogtató hóbort. Ez az út inkább kirándulás, amikor olyan közeli ismeretségbe kerülhetünk önmagunkkal, hogy akár legjobb barátunkká is válhatunk.
Egy ilyen utazáson nem érdemes az elvárásokat is magunkkal cipelni, ugyanis nem mérhető feltétlenül a honnan-hova kérdés. Arra vállalkoztam ezzel a „két-szerzős” életvezetési tréning programmal, hogy egy újabb puzzle darabot adjak a kirakós játékodhoz, ha benevezel a könyv írásába és szerzőtársam leszel.

Van Önmagadra havi 1800 forintod?

Újratervezés NAPLÓ – az otthoni életvezetési tréning-könyv

Részlet a könyvből:

“Miért hiszek még mindig a naplóírás eredményességében?
Számtalan kutatás foglalkozik az írás jótékony, terápiás jellegével. Kamaszként, fiatal felnőttként még ma is oly sokan ragadnak tollat, hogy naplóba írják, vagy ma oly divatosan a klaviatúrát nyomkodva én-blogba szerkesszék fontos gondolataikat. Az évek múlásával aztán háttérbe szorul ez a nagyszerű önreflexió, mert egyre több figyelmet, időt és energiát követel a kihívásokkal és zajokkal teli világ.
Belső munkához kell a csend, valódi figyelés érzéseink és gondolataink irányába. Leírva és utólag visszaolvasva nagyszerű lehetőséget adunk magunknak, hogy kellő távolságból rálássunk korlátozó hiedelmeinkre, megkérdőjelezzük azokat és esetleg megmutassuk elménknek, hogy akár az ellenkezője is lehet igaz, vagy legalább elfogadható – számunkra.
Ez itt a lényeg! SZÁMODRA! Nagy valószínűséggel ezt a közösen szerkesztett könyvet csak Te fogod olvasni, esetleg még olyan fontos szereplői az életednek, akiket bizalmadba fogadsz. Felesleges álarcaid mögül írni, ha önámítás üzemmódban használod a naplódat, akkor nehezen érjük el a vágyott célt.”

Újratervezés lapozgatós

NEKED szól, ha szívesen használod az írást, mint önreflexió, hogy tisztábban lásd gondolataidat, céljaidat.

Újratervezés NaplóNEKED szól, ha vidéken vagy külföldön élsz és nem találsz önismereted mélyítéséhez segítő szakembert a közelben.

NEKED szól, ha nincs időd/kedved rendszeresen életvezetési trénerhez járni, de érzel magadban erőt és kitartást az otthoni munkához.

NEKED szól, ha nem fér bele most az utazás az életedbe, de otthon szívesen végeznél önismereti munkát.

NEKED szól, ha kellően türelmes vagy és a 300 oldal feldolgozásához adsz 3-6 hónap időt magadnak.

NEKED szól, ha vágysz saját magad jobb megismerésére, kész vagy a változásra és az elméleten túl, gyakorlati terepen is teszel lépéseket.

NEKED szól, ha hallgatsz a megérzéseidre és úgy érzed, hogy megtalált a téma és azt súgja, hogy jelen életszakaszodban dolgod van egy olyan könyvvel, amelynek TE vagy a társszerzője.

NEKED szól, ha még sosem próbáltad ezt a fajta önfejlesztő módon, de nincsenek kész válaszaid és megengeded, hogy az elég kerülő kérdések továbbvigyenek.

NEKED szól, ha úgy érzed, hogy szeretnél vele megajándékozni valakit, aki számodra fontos és úgy érzed, hogy hasznos lenne jelen életszakaszában.

NEKED szól, ha jó érzéseid vannak e bemutatkozó anyag olvasása közben.

Érdekel? Ha szeretnél kicsit belelapozni, az alábbi linket tudod megtenni:

Újratervezés lapozgatós

Minden ellenkező esetben nagy valószínűséggel egy más beállítottságú, alaptermészetű, érdeklődési körű ember vagy, akinek nem sokat tudna hozzáadni önismeret-mélyítő útjához. Nincs ezzel gond, sőt, ez így van rendjén!

Újratervezés NAPLÓ – Feldolgozási idő 3-6 hónap.

olvasókKíváncsi vagy arra, hogy mit gondolnak olyanok,
akik olvassák írásaimat
vagy dolgoztunk együtt tréningen,
egyéni coaching folyamatokban?

Itt találsz visszajelzéseket…

 

 

 

Használatát az alábbi videóban megmutatom:


 

Akik már vállalkoztak arra, hogy saját Újratervezés NAPLÓ-juk legyen:

írókSz. Judit: “Megérkezett a napló!!! 🙂 Nagyon tetszik. Köszönöm a kedves sorokat Erika!! ♡ Biztos vagyok benne, hogy minden idő, amit a naplóval fogok tölteni élmény lesz. Ma ismerkedünk egymással… 🙂 Nem fogok kapkodni, úgy leszek vele mint egy izgalmas sok oldalas regénnyel: kirándulok néhány hónapig egy másik világba. Tanulni.  Puszi Era!!”

B. Misi: “Gyakorlatilag ez itt most akár képes kiváltani egy coach-ot is, ha hajlandó vagyok végigcsinálni. Ez tetszik. :)”

B. Anna: “Olyan papírból vannak a lapok, hogy azonnal kezdeném az írást!”

Eszter: “Még nem is volt alkalmam megköszönni a könyvet, mert az ünnepek olyan viharosan teltek. Szóval köszi szépen, már elkezdtem foglalkozni vele, és nagyon klassz, csak néha nem tudom, mihez kapjak, mivel kezdjek, annyi minden érdekes van, ami felmerül benne. A bőség zavara. 🙂

berkikrisz megosztás

Laura vélemény

Lábos Anna: “már másodszor írom ezt a könyvet, és még mindig van mesélni-valóm ???? fantasztikus, ahogy felszínre hozza azt, amit éppen kell.”

újratervezés napló Annánál

Ha inkább személyesen indítanál…

Az otthoni munka kiegészítéseként két személyes program is rendelkezésre áll, hogy támogassa önismereti munkáját annak, aki komolyan gondolja.

coffee-potKávézzunk együtt akció – egy kávé-meghívás mellé a személyes átvételhez ajándékba adom az első coaching alkalmat.

További részletek itt…

 

 

Újratervezés KlubÚjratervezés Klub – egész napos tréning (Budapesten, a Deák Ferenc téren)

További részletek itt…

 

 

 

Média – akik hírt adtak az Újratervezés NAPLÓ-ról:

sajtó megjeleznés Újratervezés

 

 

Megrendelni itt tudod:

megrend_gomb

szeretettel:

Hegedüs Erika
életvezetési tréner, coach

Újratervezés NAPLÓ bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon


Nézz be ide:


Kövess a Facebookon


Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?