Egy gondolat mára
  • Mindannyian saját sorsunk kovácsai vagyunk. Gondolataink körülményeket vonzanak és teremtenek. Ahogyan mi változunk, úgy változnak a körülményeink is… Amíg nem tanuljuk meg a leckéket az eladósodásról, a munkáról, a partnereinkről, addig vagy ugyanannál a leckénél ragadunk le, vagy ugyanazokat a leckéket kapjuk különböző csomagolásban. Ilyen az élet! Andrew Matthews

Komolyan, kell a párkapcsolat?

idilli párkapcsolatA szomszéd kertje mindig zöldebb. Mivel sokszor élünk szimplán a fejünkben, elménk megtévesztő tekervényei között, így ennek a mondásnak komoly alapja lehet a hétköznapokban.

Aki elszürkült párkapcsolatában vergődik épp, nagyon vágyik pezsgésre, vibrálásra, izgalmakra. Vagy a megszokott kapcsolat felfrissítésével képzeli ezt, vagy kikacsingatással. Vágyakozva nézi facér ismerőseit, hogy milyen színes és változatos életet élnek.

Aki túljutott korábbi szakításán, begyógyultak sebei és nagyon vágyik már egy kapcsolatra, az sóvárogva nézi a párkapcsolatban élőket, akik biztonságos burokban, harmóniában élhetnek párjukkal.

Igen, látszólag, kellő távolságból mindkettő tűnhet nagyon idillinek.

Mi a valóság?

Na erre a kérdésre egészen biztosan nem tudok válaszolni. Nem is kell szerintem. Mindenkinek más lesz. Viszont egyet tudok: mostanában nagyon nehezen megy a működtetésük (megnyugtatóan, kiegyensúlyozottan, harmonikusan stb.). Ügyfeleim, barátaim közül sokan szenvednek a tartós egyedülléttől, de sok párkapcsolatban élő, – aki megtisztel az életük árnyaltságának megmutatásával – beszámol számtalan bizonytalan, szomorú pillanatról, amit a rózsaszín köd elmúlta után megél a párja mellett.

Izgalmas kaland, amikor egy asztal mellé ültetünk szingliket és párkapcsolatban élőkkel. Mesélnek, vágyakoznak, mindenki panaszkodik valamire, csak épp arra, amire a másik annyira vágyik. Hogy van ez akkor? Semmi sem jó nekünk?

folytatás itt…

 

kösziamegosztást

Comments

comments

Komolyan, kell a párkapcsolat? bejegyzéshez 9 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?