Egy gondolat mára

  • Minél kevesebb szabályt állítasz fel arra, hogy milyennek kellene lennie az életnek, és hogy másoknak hogyan kellene viselkedni, annál könnyebb boldognak lenned. Andrew Matthews

Adatvédelmi nyilatkozat

Neved és e-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy vénuszok.hu hírlevelet és programismertetőket küldjünk e-mail címedre addig, amíg nem kéred adataid törlését adatbázisunkból. Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára semmilyen körülmények között ki nem adjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

–    Hozzánk kerülő egyéni adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
–    A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
–    A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
–    Website-unk látogatóiról nem gyűjtünk automatikusan generálódó információkat (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram).

Oldalunk linkeket tartalmaznak más weblapokra is, azonban nem vállalunk felelősséget más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon


Nézz be ide:


Kövess a Facebookon


Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?