Egy gondolat mára
  • Döbbenetes, hogy annyi kudarc után még mindig kint keressük azt, amit csak belül találhatunk meg. Azt hisszük, hogy nem találtuk meg még azt az utat, amelyik a mienk, és keresünk tovább – kívül. Az út bennünk van. Biegelbauer Pál

Ajándék az ÉLET

jacqueline

forrás: www.facesofdrunkdriving.com

Sokszor hallom, hogy ez vagy az nem elég jó, így nem boldog és teljes az élet. Panaszkodásunk fő okai az, hogy nem jó a politikai vezetésünk, nem elég a fizetés, nincs megfelelő társunk, utálatosak a kollégák, nem értenek meg a szüleink, nincsenek igazi barátaink, túl sok háj van a hasunkon és társai… felesleges tovább sorolnom, hiszen mindenki jól tudja, hogy miért szokott panaszkodni.

Elgondolkodtam, hogy azért szoktunk-e panaszkodni, hogy nem megfelelő ütemben jön a levegő, amikor tudattalanul lélegzünk? És azért szoktunk panaszkodni, hogy a nap jólesően melengeti az arcunkat, akár tettünk érte bármi jót, akár nem? A szellő simogatása is jár nekünk, ahogy az ivóvíz hűsítése is. Mennyi minden jár nekünk, alanyi jogon (mondhatják a szkeptikusok, hogy persze, de meddig – na most velük nem foglalkozunk), miközben nem fókuszálunk úgy rá, ahogy lehetne. Lehetne mondjuk úgy látni, hogy ez a megannyi minden az élet ajándékai, amitől AJÁNDÉK AZ ÉLET.

Ma 15 éve a világ egy másik felén szörnyű tragédia történt, egy csodálatos lány autóbalesetet szenvedett, egy másik autót vezető, ittas személy miatt. Nem halt meg, valami miatt esélyt kapott a sorstól, hogy éljen, akár milyen is az az élet – mondjuk olyan, amit mi talán rég feladtunk volna (ugye, pedig annyi minden “hiány” rabságában szenvedünk naponta…) és Ő mégis folytatta!

Jacqueline Saburido egy csodálatos lány, aki bár valószínűleg elrettentő látványt nyújt elsőre, a lelke semmit sem változott, ragyog. Ma is él, vállalja arcát,  hiszen Jackie eldöntötte, hogy az életét, saját történetét mások segítésének szenteli. Engedélyezte, hogy a baleset utáni fényképeit bárhol megjelentessék posztereken, a TV-ben, reklámokban, és az interneten, bemutatva, hogy mit okozhat az ittas vezetés. További részletek itt.

……………..

Jacqueline 15 évvel ezelőtt új életet kapott, akármilyen tragédia is történt vele, képes kimondani, hogy bármi is történik az életünkben, sose adjuk fel, folytassuk, hogy boldogok legyünk. Te képes vagy ezt kimondani? Legyen ez a mai nap története emlékeztető, hogy milyen csodálatos ajándékot kapunk minden egyes nap, az életünket, ami megannyi varázslatos pillanatával, igazi csodáival folyamatos hálát generálhat a szívünkben.

Boldog (új) születésnapot Jacqueline és köszönöm, hogy csodálatos lényeddel emlékeztetsz bennünket arra, hogy jó dolgunkban már nem tudunk mit kezdeni magunkkal, és segítesz visszakerülni a helyes csapásirányba, hogy igazán hálásak legyünk a saját sorsunkért és egyetlen percre se felejtsük el, hogy AJÁNDÉK AZ ÉLET.

Velem ünnepelsz Te is?! 🙂

Hegedüs Erika ©
életvezetési tréner, coach
 
kösziamegosztást
.

Comments

comments

Ajándék az ÉLET bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?