Egy gondolat mára

  • Minél kevesebb szabályt állítasz fel arra, hogy milyennek kellene lennie az életnek, és hogy másoknak hogyan kellene viselkedni, annál könnyebb boldognak lenned. Andrew Matthews

Videók

Újratervezés – Veled. Nem tanácsadás, nem sorvezetés, nem lépteid előtti térkövezés, sokkal inkább a Te saját valódi megoldásaidnak felszínre hozatala. Nem vagyok guru, nincs nálam a bölcsek köve. Nem tudom jobban másoknál. Csokorba szedtem olyan témákat, amelyek gyakorta felbukkannak életünkben, kérdőjeleket hoznak, megértésre sarkallnak.

Mint egy bonbonos doboz, ha van kedved vegyél ki belőle egyet-kettőt. Lehet, hogy a film olyan témát érint, amin Te már régen túljutottál – akkor csak mosolyogva lépj tovább. Lehet, hogy olyannyira nem érint vagy érdekel, hogy nulla figyelmed van rá, akkor is nyugodtan mosolyogva haladj tovább. Az is lehet, hogy lesznek ebben a virtuális bonbonos dobozban olyan témák, amelyek megakasztanak, elgondolkodtatnak, felszínre hoznak benned részleteket, amelyekkel épp dolgod van. Akkor állj meg kicsit és foglalkozz a témával… majd mosolyogva menj tovább.

Ennyi. Így működnek ezek az életvezetési tréning percek. Ugyanúgy, ahogy a testünk formálásába kezdünk egy edzőteremben, ott is kitartó és következetes munka hozza meg az eredményeket. Az önismereti út, saját belső világunk megismerése és annak megszilárdítása is időigényes vállalkozás. Mégis megéri. Mai tudásommal nem tudok elképzelni szebb célt, mint az élet és benne önmagunk jobb megismerése című utazáson való részvétel.

csoki4      Felelősségvállalás – körön belül

…………

csoki3     Azért, mert valamit nem ismersz, attól még létezhet…

..     …..

csoki14  Honnan lehet tudni, hogy csinálni akarod?

…….

 

 Gcsoki13ondon vagy megoldáson gondolkodunk?

..……

csoki8      Akaraterő fokozása hétköznapi módon

.—–  

 

csoki15     Amikor az önszeretet beelőzi a szeretetet

…….

 

csoki16     Az igazi szépség kellékei

……

 

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon


Nézz be ide:


Kövess a Facebookon


Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?