Egy gondolat mára

  • Akkor szeretünk valakit, ha megadjuk neki a szabadságot, hogy az legyen, ami szeretne lenni, ott legyen, ahol szeretne lenni! Akkor szeretünk valakit, ha megengedjük neki, hogy szabad akaratából legyen része életünknek. Andrew Matthews

Újratervezés Klub

Újratervezés klubIdőnként azt hihetjük, hogy bár mindenki más tudja a tutit, csak mi nem, de ez nem derül ki soha.
Máskor úgy gondoljuk, hogy menekülni kell önmagunk elől és folyamatosan hasonlítgatnunk kell magunkat másokhoz.
Előfordul, hogy felelősöket keresünk kudarcainkért, elakadásainkért és lehetnek meggyőződéseink azzal kapcsolatban, hogy a társadalom, gazdaság vagy politika erőteljesen korlátoz bennünket.
Hihetjük azt, hogy van egy pont, amit ha elérünk, akkor onnantól mindig boldogok leszünk.

Igen, tele van a fejünk ezer hiedelemmel, ragaszkodunk rendszereinkhez, játszmáinkhoz, amelyek komfortosak és biztonságot adnak. Emberek vagyunk, így működünk.

Szeretem a motivációs, inspirációs előadásokat, programokat, önmagában mégis kevésnek érzem, mert nagyszerűen érezzük közben magunkat, de csak akkor működik, ha folyamatosan újra és újra megkapjuk. Lebegtető érzés, amely droggá is válhat, miközben a hétköznapokban mégsem működik.

Ha nem nézünk rá a SAJÁT történetünkre, akkor nem lesz megértésünk. Megértés nélkül nem lesz valódi változás. Nem mások sikerét és eredményeit kell másolnunk, mert tartósan nem adja meg a vágyott kimozdulást.

Abban hiszek, hogy különbözőek vagyunk. Van, aki semmit sem néz, hiszen nincs is mit néznie, így semmit sem lát. Mások olyan dolgokat is látnak, ami nincs is talán. 🙂 Olyanok is vannak, akik tudják, hogy a másiknak mit kellene néznie és így látnia… Megint mások nem értik, hogy bárki miért akarna bármit látni, ha nincs is mit nézni.

Szeretném megmutatni a nézőpontváltás nagyszerűségét. Van pár tréning-gyakorlat, amely nagyon hasznos a hiedelmeink lebontására, játszmáink kezelésére. Megmutatom, hogy mi a lényege egy otthoni életvezetési tréning-könyvnek és hogyan lehet kihozni belőle a legtöbbet. Hiszek a közösség erejében, a csoport dinamikájában. Fontos beszélnünk, kimondanunk, leírnunk, hogy mi is meghalljuk és megértsük. Gyakran nem elég egyszer, mert amíg nem a miénk, addig nem tud eljutni hozzánk.

A klub nem előadás, nem szigorúan székek egymás mellé rendezve, egész nap egy vetítővásznat bámulva. Nem kell szorongani, feszengeni, nem kell megszakítás nélkül figyelni.

Van benne előadás, vendég előadó, tréner, coach, asztrológus, életmód tanácsadó… hiszen a klub a test-lélek-szellem csomagot egységként kezeli és célozza meg.

Egész napos a program, de nem egyforma intenzitással, így garantáltan lesznek benne pihentető és szórakoztató részek is, amellett, hogy olykor el kell mennünk a saját poklunkig, ha nem csak időtöltésre akarjuk használni a klubot.

Lesz inni- és ennivaló, hogy a test se fáradjon. Lesz tréning-anyag, hogy a szellem is kielégítve érezze magát, amit mindenki magával is vihet a nap végén. Lesznek lelki-gyakorlatok is, mert abban hiszek, ha a lelkünk rendben van, akkor a test és szellem is gyorsan követi.

Két áron kerül megrendezésre az egész napos program:
Akinek már van Újratervezés Naplója és elhozza: annak 9.000 Ft az egész napos program.
Akinek még nincs, az megkapja a saját példányát a nap folyamán: azon résztvevőnek 19.000 Ft az egész napos program.

Nem nagyüzem, inkább zártkörű program, kifejezetten a hatékonysága érdekében.

Létszám: minimum 6 fő, maximum 12 fő

facebookFacebook esemény elérése itt…

Dátum: 2017. január 29. vasárnap, 10-17 óra között

Helyszín: V. kerület Budapest, Deák Ferenc tér

A jelentkezés 3.000 Ft előleg átutalásával válik érvényessé, ezzel jelzed elköteleződésedet a program iránt!

Minden további részletet emailben küldök azoknak, akik bejelentkeznek: ujratervezes@tobbvagy.hu

A nap szakmai anyagát összeállította és vezeti:

Hegedüs Erika
életvezetési tréner, coach

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon


Nézz be ide:


Kövess a Facebookon


Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?