Egy gondolat mára
  • Minél kevesebb szabályt állítasz fel arra, hogy milyennek kellene lennie az életnek, és hogy másoknak hogyan kellene viselkedni, annál könnyebb boldognak lenned. Andrew Matthews

Tényleg mindenre jó a Sensolite?

Bizonyára másokat is megmosolyogtat, amikor kirakodó-vásárokon, piacokon ilyen-olyan termékekre ráírva hosszasan felsorolják, hogy mi-mindenre jó, kezdve a hajhullástól az étvágycsökkentésig vagy épp a selymes bőrtől egészen a gyorsan növő szempillákig.

Igen, talán jogos a mosoly, hiszen a polihisztorok korát régen magunk mögött hagytuk és a mindenre jó kütyükben is kevesen hisznek. Mi van akkor ezzel a Sensolite dologgal, amiről tisztes távolságból szemlélődve valami nagyon hasonló érzetünk lehet? Nulla szakmai ismerettel, de kellő gyakorlati tapasztalással azt mondom, hogy ha nem is mindenre, de döbbenetesen sok esetben valóban elképesztően hatékony eszköz lehet.

Nézzük kicsit közelebbről a történetet, mert ahogy szoktam, egy újabb élménybeszámoló köré szövődik a történet.

Még ősz volt, amikor Rékasi Károly facebook oldalán olvastam, hogy balesete után gyorsabban regenerálódik a Sensolite fényágynak köszönhetően. Azon az estén kutatómunkába kezdtem, hogy mi is ez az ágy. Kiderült, hogy Fenyő Márta fizikus nevéhez kötődik a találmány, aki mellesleg a Bioptron feltalálója is, aki számolatlan rangos díjat nyert meg találmányaival. Ahogy olvastam a gép jótékony hatásáról, megszületett a vágy bennem, hogy szeretném kipróbálni. Akkor már hónapok óta az összes szabadidőmben és alvásidőmben is írtam, hogy megszülessen az Újratervezés Napló, ami egy csodálatos alkotó folyamat volt, mégis rendesen lecsökkentette a fizikai testem energiáit. Ahogy lenni szokott, ha dolgunk van valamivel, másnap már feltérképeztem, hogy merre vannak ilyen szalonok. Meglepve tapasztaltam, hogy aránylag sok van, szerte az országban. A hozzám legközelebbiben épp egy nyereményjáték volt, azt kellett megírni, hogy mire jó a gép. Mivel előző éjjel okosítottam ki magam, így csípőből ment a válasz. Mindenki sorszámot kapott, én a kilencest, akkor már sejtettem, hogy lesz egy három alkalmas bérletem. A 3, 6, 9 és 22 rendszeresen szerencsét hoz. Pár nappal később, ahogy elképzeltem, a kilences sorszámmal én nyertem. Így jutottam el a Sensolite Hegyvidék szalonba.

A hely? Nos varázslatos, igazán jó energiákkal van tele. A csapat? Csodálatos emberek alkotják. Mostanában már csak mosolygok, hogy bármerre vezet az utam, mindenhol nagyszerű és igazán értékes emberekkel kapcsolódhatok. Nem győzök hálás lenni az Égieknek! 🙂 Márti a fiatal vállalkozó, tulajdonos méltán lehet büszke magára, mert egy nagyszerű mini-egészségközpontot hozott létre. Amellett, hogy ügyes marketinges szakember, nagyon magas szépérzéke van és nagyszerű embereket gyűjtött maga köré a csapatába. Mialatt “lejártam” a 3 alkalmas ajándék bérletet, megismerkedtem a csapat többi tagjával is. Kriszti, aki mindig jókedvű, ráadásul még profi masszőr is, szaktudása mellett életszeretetét is átadja minden hozzá betérőnek. Orsi is nagyszerű fiatal szakember, aki életmód- és táplálkozási tanácsadó. Nagyon ért ahhoz, hogy mit és hogyan, mivel, mikor együnk, hogy egészségesek és energikusak lehessünk. Rendszeresen ír facebook csoportjában, attól függően, hogy fehérje vagy szénhidrát típusok vagyunk, mindig találunk hasznosítható tippeket, recepteket, tanácsokat.

A szalonban van még Flabélos, Bach-virágterápia, talpmasszázs is, szerveznek egészségtudatos, táplálkozással kapcsolatos előadásokat is, mindig van valami történés a házuk táján, érdemes időről-időre betérni hozzájuk. Amikor elolvastam a szóróanyagaikat, kiderült, hogy számtalan dokumentált sikerrel büszkélkedhet a Sensolite, akár immunerősítésről beszélünk, remula/izület kezelésről, koncentrálóképesség növelésről, mentális egyensúly, depresszió kezeléséről, allergiáról, vagy épp pattanásos bőrről vagy pikkelysömör/ekcéma kezelésről. Bizony! Ezekre mind sok szép eredményt tudnak felmutatni.

saját fotó

saját fotó

Minden alkalommal egy Sensolite kezelés 20 perc. Pont olyan, mint egy szolárium gép, csak itt apró kicsi lámpák világítják meg a teljes testet. Közben a számtalan zene közül felcsendül a kedvenc és 3 perc múlva már egy modern-kori környezetben, mégis meditatív állapotban találja magát a gyógyulni, regenerálódni, töltődni vágyó kedves ügyfél. Csodálatos. A kezelés végén mindig következetesen a kezembe nyomtak egy üveg ásványvizet, mert fokozottan fontos a folyadékbevitel a kezeléseket követően. Végül a tél folyamát végigcsináltam egy 10+4 alkalmas bérletet, hetente, kéthetente 1x mentem, attól függően, hogy mi fért bele időmbe és anyagi kereteimbe. Leginkább az agyi működésem volt a fő cél, hogy minél hatékonyabban és eredményesebben tudjam befejezni a könyvet és legyen energiám az utána következő marketing munkához illetve egyéb feladatokhoz, ami egy magánkiadásban megjelent könyv esetén előfordulhat. Jelentem, jól bírtam. Nagyon jól. Sőt! Környezetemben volt influenza, gyomorfertőzéses vírus, tavaszi fáradtság, letörtség, kimerültség stb. Nálam ez idén kimaradt, miközben extra adat vitamint sem toltam magamba, csak a szokásosaimat. Végig nagyon energikus voltam, jó hangulatban teltek a hetek, rendkívül kipihenten ébredtem minden reggel, egy-egy mély alvás után. A legjobb befektetésem volt, ami az egészségem megtartását célozta meg, de sokkal többet adott. Persze, kiderült, hogy “mindenre” nem jó, de talán ez kevesekben generál csalódást, ha azt nézzük, hogy mennyi mindenre hatékony segítség lehet, ha azt tűzzük ki célul, hogy régóta tartó, visszatérő egészségügyi problémáinkat orvosoljuk vagy épp megelőzési céllal tegyünk egészségünk megtartása érdekében. Még mindig jobb a fényágyra költeni, mint utána egy lassú és költséges gyógyulásra, regenerálódásra. Szerintem. Persze azt is elfogadom, hogy más, másképp gondolja.

A Sensolite Hegyvidék weboldala,

facebook oldaluk itt található.

Április 13-15 között ünneplik születésnapjukat, így elképesztő akcióval kedveskednek vendégeiknek. Minden megvásárolt bérlet mellé egy ugyanolyat adnak ajándékba! Én biztosan megyek, most cél a szép bőr tartós megtartsa, immunerősítés és persze a szokásos agytekervény regeneráció. 🙂

Jó szívvel ajánlom a csapatot, de ha egy másik van közel hozzád, akkor ott is bizonyára ugyanilyen nagy szeretettel és szakértelemmel fogadnak majd.

Nem fogod megbánni!

Hegedüs Erika

kösziamegosztást

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?