Egy gondolat mára
  • Rájöttem, hogy amikor elhiszem a gondolataimat, szenvedek, amikor viszont nem hiszem el őket, nem szenvedek, és ez igaz minden egyes emberi lényre. Byron Katie

Tarot kártya – ami nem játék

tarot kártya önismereti munkáhozŐszintén meglep az emberek nyitottsága a kártyák világa felé. Vagy nagyon szeretünk játszani, kutatni a kifürkészhetetlent, vagy kellő nyitottság van már a befelé figyelésre, így segítségül merjük hívni a kártyát is.

A megosztott kártya neve: Crowley Tarot

(Aleister Crowley, az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb mágusa saját tarot-változatot hozott létre, mely struktúrájában és értelmezésében némileg eltér a hagyományos tarot kártyáktól. A különleges ábrákat Lady Frieda Harris képzőművész alkotta meg, melyek a könnyű megértés kulcsai, hiszen minden rajtuk található elem szimbolizál valamit a kártya tartalmából. Forrás: bioenergetic.hu)

Ha nem tudod megállítani, akkor katt a gif-re a facebookon itt…

.

Hogyan kell/lehet jól használni a kártyát? Nem jóskártya, ráadásul nem arra való, hogy percenként húzzunk egyet. Inkább egy befelé figyelésre serkent, támogat az önismereti úton.

Pontosan TUDOD, hogy mi az a téma, ami mostanában foglalkoztat. Nem tudod átvágni önmagad. 🙂 Na, gondolj erre az ügyre, hogy a kártya segítsen minden aspektusát meglátni, adjon támpontot, kapaszkodókat, esetleg egy új nézőpontot, egy kimozdító kérdést, ötletet.

Jó ha béke van benned és körülötted. Szeretem ha ég a gyertya, vagy szól valami nyugis zene. Pár perc csend is jó, hogy tényleg a kérdésed felszínre jöjjön. Aztán megkapod a kártyádat, ami jelen életszakaszod útjelzője, támogatója. Egyrészt üzen a képi világ, ami elképesztően szép. Egyből beindul az intuíciód, jönnek a megérzéseid – tehát ezért felesleges azt írni kommentben, hogy akkor ez most mit jelent… 🙂 Csak az számít, hogy NEKED mit jelent, mit mutat, milyen sugallat jön.
Aztán ott a szám, ami sokszor fontos útjelző, megerősítő.
Ezek után nem árt tudni, hogy az adott kártya mögött milyen általános tartalom van, ami segíthet az értelmezésben. Nem konkrét lépéssor, sokkal inkább gondolatindító. Aki figyel befelé, annak azonnal jönnek a felismerések, megkapja a válaszokat, kézen fog és továbbvezet.

Az interneten sok helyen lehet olvasni a kártyák magyar nyelvű segédletéről, íme egy nagyon tiszta, jól használható webes forma, minden kártyára kattintani lehet. Itt még kérdést is kapsz a témádhoz, sőt megerősítő mantrát is.

Ez egy utazás. Belső utazás, ami sokkal több csodát és meglepetést hozhat, mintha bőröndbe pakolnánk és ténylegesen útra kelnénk.

Aztán? Aztán valaki azt mondja, hogy nem tetszik… és továbbmegy. Vagy miért ez kapta, ő mást akar. Más pedig TUDJA, hogy nincs rossz lap, mindegyik szeretettel üzen, támogat. Ha hajlandóak vagyunk szembenézni a helyzeteinkkel, akkor mindig jön a segítség. Egy a lényeg! NINCS instant megoldás, az a fránya elcseszett életünk sem változik meg egy kattintásra, jöjjön akármilyen kártya. A reális énképhez, belső stabilitáshoz kell önismeret. Az pedig melós, de megéri. Meg bizony!

Ha pedig megosztod, ezzel az információval együtt oszd meg, hogy érthesse az is, aki akarja, ne csak egy színes vibráló játéknak fogja fel. Elvégre FELNŐTTEK vagyunk. Vagy azokká szeretnénk válni. 

Az élet szép! 🙂 Mondtam már?
————————————————————————–
Hegedüs Erika ©

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?