Egy gondolat mára
  • Bármit csinálsz az életben, azt vagy profi szinten, vagy sehogy! De semmit ne csinálj csak úgy! Kemény Dénes

Múzsa Sminkstúdió – meg jóval több

Múzsa Smink 2Visszajáró olvasóim már megszokhatták, hogy lelkesen kutatom-keresem azokat az Embereket, akikben több van, (akár, mint gondolják) és akikről jó, ha sokan tudnak… vagy pont elegen, de legalább az, akinek épp dolga van vele.

Pár napja egy üzletmegnyitón jártam. Egy sminkstúdió, mondhatnánk – olyan, mint bármelyik másik. Egy-tucat. Na igen, de akkor nagyon felszínesen ítélkezünk, nem tágítottuk nézőpontjainkat és nem gondolkodunk el azon, hogy a szépség tulajdonképpen csak belülről indul. Pont erre az alapra építette Detti fel az álmát, a Pádár Detti Sminkes Arc- és Lélekszépítő-t. Lehet, hogy épp elég lenne ennyit írni. Ugye?!

Egy hely, ahol a lelkünk is reflektorfénybe kerül, mert Detti pontosan tudja, hogy akkor tud “valódi” arcot sminkelni vendégei részére, ha meglátja lelkük szépségét is, minden apró rezdülését, megannyi értékét. Nos… igen. Detti ebben profi. Nem véletlen, hogy szakmai sikerei egymás után köszöntik, ölelik, emelik. Mondjuk társul hozzá egy elképesztő kíváncsiság, valódi odafigyelés, elszánt és kitartó tanulás, na és persze egy mély önismereti út van mögötte, amitől ennyire árnyalt, érzékeny és bölcs. Látszólag Isten adta tehetség, hogy mindenkiből kihozza a legtöbbet és akár 8 perc alatt csodát tesz, de ehhez évtizedes gyakorlás, figyelés, kísérletezés és kellő ember- és önismeret is társul.

Múzsa Smink

Első perctől megszerettem. Lassan tíz éve, hogy a Viva TV-be jártam rendszeresen beszélgetős műsorokba, ahol betelefonáló fiatalokkal beszélgettünk. Akkor ott, Detti mutatta meg először azt az arcomat, amit korábban nem láttam. Minden műsor előtt kipróbált valamit, tanítgatott, átadott trükköket. Utána megfordultam több másik TV csatorna vendégeként, de ilyen odafigyelést, alázatot, figyelmet, “5 perc hírnevet” sehol sem kaptam később sem. Emlékszem, hogy az ilyen tv-s napokon sehogy sem akartam lemosni sminkemet a nap végén, mert sejtettem, hogy egyedül nem tudom majd másnap megismételni. 🙂

Múzsa Sminkstúdió 3

Amikor 2008-ban beindultak a Nő-Erő építő tanfolyamaim, evidens volt számomra, hogy Detti lesz az a szakember, aki tökéletes része lesz a programnak. Több tucat lány tisztelt meg a bizalmával anno, akikkel együtt sírtunk, nevettünk, együtt nyitogattuk a rejtett ajtókat, tologattuk vissza a kicsúszott fiókokat. Nem hiszem, hogy túl kell ragoznom, többük kedvenc képei között vannak még ma is azok, amelyek ezeken a tréningeken készültek, miután például Detti megmutatta, hogy lehet úgy sminkelni, hogy nem látszik, hogy az smink. Imádtuk mindannyian.

Ezek után evidens volt, hogy az esküvőnkre is Ő jön velem, hogy pont olyan legyen az a nap, ami szívemnek-lelkemnek jól esik. Nem csalódtam természetesen.

Múzsa Sminkstúdió 4

Most évekkel később egy coaching munka során találkoztunk újra és rendkívül jó érzés volt látni, hogy nagyon szép íve van a szakmai életének, a sok beletett munka, alázat, elhivatottság nem marad eredmények nélkül. Ennek a következetes építkezésnek a meghatározó mérföldköve a pár napja nyílt Sminkstúdió. Egy igazi kis ékszerdoboz. Minden egyes szeglete Detti csodaszép lelkéről, kedvességéről és aprólékos, részletekre odafigyelő személyiségéről árulkodik. Egy kislány, aki a pillanat tört része alatt lesz ízig-vérig Nő, aki tökéletesen tud hangolódni ügyfeleire. Ott volt a megnyitón sok barát, családtag, ügyfél, szomszéd, távoli és közeli kolléga, ismerős… talán még ismeretlenek is, akiket a varázslatos hangulat az üzletbe csábított.

Múzsa Sminkstúdió

Az üzlet kész. Várja azokat, akik vágynak egy egyéni vagy csoportos smink-tanfolyamra, vagy azokat, akik fontos eseményre készülnek és szeretnék meglátni, hogy mi rejtőzik bennük. Az a jó, hogy vihetjük a saját sminkkészletet, együtt megnézzük, véleményezzük, ha kell szelektáljuk. Lehet bio termékeket vásárolni, trendekről hallani, újdonságokat tesztelni. Lehet együtt álmodozni, önismereti munkát végezni, határokat feszegetni, új utakra lépni. Detti mindig az adott igények alapján fog vezetni, terelni, szeretni.

Ha smink és annak bármilyen formája jön szóba, akkor a Múzsa a legjobb hely, amit ma Budán ismerek. Nem tévedek. Szerintem más sem fog, ha “odatéved”. 🙂

Cím: II. ker., Szilágyi Erzsébet fasor 37-39.

Bejelentkezés: +36 30 368 0165

Múzsa Sminkstúdió

Nagyon hálás vagyok, hogy anno kereszteződött az utunk. Ha pedig olykor-olykor egymás mellett halad, azért még hálásabb vagyok.

Az élet szép! 🙂 Mondtam már?

Hegedüs Erika

kösziamegosztást

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?