Egy gondolat mára
  • Nem szabad az elmédnek utasítást adni arra, hogy valamit NE tegyen. Tudatalattidnak arról kell tiszta képet kapnia, amit el akarsz érni. Andrew Matthews

Meddig halogatunk?

Forog a téma már jó ideje a fejemben. Aztán pár hete a Juventus Rádió Budapesti Arcok esti beszélgetős műsorában a vendég Czutor Zoltán volt, a Belmondo együttes énekese. A beszélgetést hallgatva rájöttem, hogy pontosan ez a téma körül kattognak a gondolataim. Élünk, rendszerint inkább csak életben vagyunk, nagyon lelkesen várjuk, hogy egyszer majd elkezdődik az idő, hogy beinduljon valami. Ismerős?

Javaslom, hogy hallgassátok meg, mert egészen inspiráló beszélgetésre sikeredett: Budapesti Arcok – Czutor Zoltán. Kb. a 27. perctől van az a rész, ami nagyon megérintett.

Szóval hogy vagy vele? Életben vagy vagy már élsz is? Vannak olyan kapaszkodóid, hogy ha majd az eléred, ha majd azt megcsinálod, ha majd az megtörténik… stb. stb. amitől függővé teszed, hogy végre azt és úgy csináld, ahogy NEKED jó? Aztán eltelik 10-20-50 év és még mindig vársz? Volt ilyen? Tekints vissza, ne félj tőle! Már csak azért se, mert lehet, hogy pont a visszatekintés és rácsodálkozás kell ahhoz, hogy végre kimozduljon az, aminek mozdulnia kell!

Érdemes belehallgatni a riportba, amikor véletlenül elcsíptem a beszélgetést, ki sem tudtam szállni a kocsiból, annyira magával ragadott…

 

Hegedüs Erika

életvezetési tréner, coach

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?