Egy gondolat mára
  • Ha kincseket keresel, akkor figyelj a pillanatra – és a pillanatban lelhetsz rá a kincsre! Andrew Matthews

Hurrá tavasz! Miért nem örül annyira a lelked?

Reggelente már hallod, hogy csicseregnek a madarak, ablakod alatt indulót fújnak, arról hogy végérvényesen tovaszállt a tél. Talán korábban ébredsz, vagy álmatlanul forgolódsz, a téli kucorgós hangulat már messze jár, hiszen tested, lelked reagál a természet változásaira.

Igazán büszke lehetsz magadra, ha egész télen megtaláltad a lehetőséget és időt, hogy rendszeresen foglalkozz a testeddel-lelkeddel, intenzíven és hatékonyan sportoltál, rekreálódtál, pihentél, relaxáltál, rendszeresen töltődtél.

Nem így tettél? Akkor Te is azok közé tartozol talán most, akik fáradtabbnak érzik magukat, mint a tél előtt, nehezen veszik rá magukat bármire, mivel az energiaszegény állapot pont a túlélést teszi csak lehetővé. Semmi gond, éppen ezért kell riadót fújni és tudatosan arccal a tavasz felé fordulni, mert pont az ébredező természet lesz cinkostárs a megújulási folyamatban!

Szomorú vagy, mert fáradtabbnak érzed magad, mint valaha? Előfordulhat, nem kell megrettenni vagy komoly betegségre gyanakodni, hiszen nagyon gyakori, hogy egyszerűen a szervezetünk nem tud tempót tartani a természetben lezajló hirtelen változásokkal.  A feladatokkal és stresszel bővelkedő téli sötét, hideg napok alatt kiürülnek a vitamin tartalékok, eleve kevesebbet süt a nap, így a D-vitamin szint is csökken szervezetünkben, ásványi anyag vagy vashiány jelentkezhet, amelyektől fáradékonyabbá, aluszékonyabbá válhatunk, pont akkor, amikor már arra számítunk, hogy tele energiákkal belevetjük majd magunkat a kellemes, új évszakba.

Itt folytatódik a cikk…

 

Forrás: Love Fashion Online Divatmagazin

.

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?