Egy gondolat mára
  • Ha rugalmas vagy, és hagysz másokat olyannak lenni, amilyenek, akkor egy rakás stressztől kíméled meg magad. A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből. Andrew Matthews

Virtuális szelek szárnyán

Olvasgatok ezt-azt, ahogy mindenki, aki a számítógép fogságában él. Hétvégén láttam, hogy a tékasztorik Vikuja benevezett egy nemzetközi blogversenyre. Na egyből meg is néztem, aztán arra gondoltam, hogy nincs kedvem a kampányoláshoz megint… olyan kuncsorgásnak érzem és ezzel be is zártam a témát és az oldalt. Persze ahogy teltek a napok, csak nem hagyott nyugodni a dolog. Nem, nem azért, hogy megnyerjem, hogy bekerüljek abba a kicsiny csapatba, aki utazhat, aki világot láthat, országot és blogot cserélhet 10 napra stb. Ez valahogyan nem vonz. Aki ismer, tudja, hogy nem sok jobb dolgot tudok elképzelni az utazásnál… bőröndöm mindig indulásra kész (lenne) velem együtt… DE! Utazni a szeretteimmel szeretek, mert kipróbáltam és az nekem nagyon bejött. Utaztam már sokat projektek kapcsán, feladatokra fókuszálva, egyedül és kollégákkal, keresztbe-kasul sokfelé, akadt olyan, hogy nyaralni is mentem egyedül, felfedezni a világot, de annyira hiányzott, hogy a saját anyanyelvemen, a saját stílusomban, az igazi szeretteimmel osszam meg mindazt, amit épp átélek, gondolok, érzek, amit hat rám, ami megérint… (és valóságosan, élesben persze és azonnal, nem blogolással, virtuálisan) hogy eldöntöttem, utazni egyedül vagy (fél)idegenekkel most egy ideig neeem.

Akkor minek már megint egy verseny, egy megmérettetés, egy kuncsorgás? Szemléletváltás történt. Biza! Nem verseny, nem megmérettetés, nem kuncsorgás. DE! Szeretnék minden fórumot megragadni, hogy a tobbvagy blog minél többekhez eljusson! Akár virtuális szelek szárnyán. Ahogy most, ezzel a fórummal.

……………….

a verseny image filmje

Tetszik! Mondjuk az angol nagyon jó nyelv arra, hogy tömören fogalmazzon, csak a lényeget, nagyon röviden és persze erősen hasson.

Egy ilyen lehetőség azért is jó, mert sok új olvasót hozhat a verseny, akik talán soha nem találnának ide, ha nem kattintanak át. Akkor meg miért ne?! Én is egy sor nagyon érdekes blogra leltem, ahogy a listát nézegettem, nem csak a magyar versenyzőket tekintve, hanem az egész nemzetközi mezőnyt látva. Tovább-álmodtam a dolgot. Eddig is sokan olvasnak magyarok, akik átmenetileg vagy tartósan messze élnek, de az internet hidat képez közöttünk, aminek én nagyon-nagyon örülök. Mindig meglepődök, amikor a statisztikát látom, hogy újabb országokból érkeznek olvasók! Milyen jó lenne, ha egyre több más országokban élő, de magyarul értő és magyarul gondolkodó is tudna a blogról. Jó dolog ez. Szerintem… 

Szerinted? Ha van egy szavazatod a blog számára, megtisztelő lenne, ha itt kattintanál 1x. Annyi lenne az egész, hogy a szavazok gombra (VOTE) kattintva megadod az email címed, amire megy egy jóváhagyó link. 8 órán belül kell a mailboxodban jóváhagyni és akkor kapok Tőled egy szavazatot… aminek én nagyon örülök. 🙂 Tényleg!

Eszembe jutott, hogy a vízcsepp is begyűrűzik a tóba hullva, előbb… máskor utóbb. Mindig van hatás. Olyan nincs, hogy reakcióra ne legyen ellenreakció. Mélyen hiszem.

Őszintén köszönöm Neked. Most tényleg a részvétel a fontos… bármi jó, ha velem vagy 1 szavazattal, az különösen! Itt tudsz a blogra szavazni.

Semmilyen későbbi akcióra, promócióra nem használják az emailcímedet, 3. félnek sem adják tovább. Egyszerűen csak a szavazás menetéhez szükséges a beazonosítás. 1 emailcím, 1 szavazat. Ha több emailcímed van, akkor az akár több szavazat is. 🙂 Érted! Értem! 🙂

Hegedüs Erika

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?