Egy gondolat mára
  • Ahhoz, hogy az embereket szeresd, nem kell mindenkit megcsókolnod, aki az utadba akad. (…) Csak kevesebbet kell kritizálnod az embereket! Engedd meg nekik, hogy azt viseljenek, amit akarnak, úgy éljenek, ahogyan szeretnének, azok legyenek, akik lenni szeretnének! Andrew Matthews

EGYÜTT-est (VALÓBAN beszéljünk róla!)

MŰ-VILÁG, VIRTUÁLIS ÁL-KÖZÖSSÉG HELYETT VALÓDI EMBERI BESZÉLGETÉSEK!

Évekkel ezelőtt könnyen és gyorsan összehoztam olyan beszélgetős esteket, amikor 8-10 nyitott, érdeklődő ember szívesen ült le egy tea és süti mellé beszélgetni egy jót olyan témákról, amelyekről volt véleménye és szívesen fogadott volna más meglátásokat is. Jöttek azért is, mert kérdéseik voltak, elbizonytalanodtak, tudni akarták, hogy mások is ugyanezt érzik-e, vágytak valódi közösségre, érző és gondolkodó emberekre stb.

Aztán a közösségi média átvette a valós találkozások szerepét. Mindenki otthon kucorog, a saját teásbögréje mellett, egyedül vagy épp háttérben a családjával, mereven a monitorra figyelve… várva azt, hogy valami történjen. Mi? Nem tudom. Talán önfeledt pillanatokat remélünk, esetleg információkat, kikapcsolásra alkalmas képeket, videókat, gondolatokat. Miért is kell kikapcsolni? Honnan kell kikapcsolni? Hol vagyunk és hogyan bekapcsolva? Gondolkodtál már valaha ezen?

Arra gondoltam, hogy visszahozom a régi programokat, olyan lehetőséget biztosítva, amelyek nem múltidézőek, nem sóhajtozó visszavágyódóak, sokkal inkább előre tekintőek, tettekkel teli, Emberiek, Igaziak, Építőek, Értékek.

Az a csodálatos a világban, hogy mindenki számára más az érték. Azt is szeretem, hogy hasonló a hasonlót vonzza, ezért egészen biztosan vannak olyanok, akik szívesen vesznek részt olyan beszélgetésekben, amelyek hozzájárulnak önismeretük fejlesztéséhez, segítenek az aktuális elakadás kibontásában, felismerések beépítésében vagy csak egyszerűen időt és figyelmet adnak egymásnak.

Nekem vannak témáim, kérdéseim, elbizonytalanodásaim, néha saját válaszaim, amelyekre nyitottan várom mások továbbgondolását. Anno sokszor egészen más irányba kanyarodott a beszélgetés, nem voltak és nem is lesznek merev falak. Arról és úgy jó beszélgetni, ahogy az éppen aktuális közösség alakítja.

Nekem vannak gondolkodó ismerőseim, ismert vagy szeretett emberek, akiket időről-időre szívesen meghívnék, hogy az aktuális témához hozzátegye a saját gondolatait is.

Nekem van egy termem, ahol jó a hangulat, van süti és tea, kávé, valódi kristályokkal készített ásványvíz.

Nekem van nyitottságom, kíváncsiságom, érdeklődésem és bátorságom, hogy szeretettel meghívjalak, legyél ott, beszélgess velem, velünk, ha vágysz egy ilyen programra.

Neked? Első lépésként a nyitottságod bőven elég!

 

TERVEZETT programok:

Időpont: 2013. április 12. péntek 18.00-20.00

Téma: Nem akarom, mégis gondolom/érzem/csinálom.

(A párkapcsolati zsákutcák felszámolása. Mi az, amin lehet tudatosan változtatni, mi az, amire a kezdetektől figyelnünk kellene, hol van a saját felelősségünk…)

 

Időpont: 2013. április 19. péntek 18.00-20.00

Téma: Kiégés kezelése

(Apátia, letargia, úton a kiégés felé – mindenki életében megfigyelhető kiégési ciklusokat beszélnénk át. Fókuszálva a munkára, karrierre, de érinthetjük a párkapcsolatokat, önmegvalósítást, családi viszonyokat stb.)

 

Időpont: 2013. április 26. péntek 18.00-20.00

Téma: Énidő

(Szerepeink, amelyeket tudatosan vagy tudat alatt vállalunk. Hol vagyunk, hogyan képviseljük magunkat? Mit csináljunk, hogy ne álljunk rendszeresen a sorvégén? Egyensúly, fókusz, énidő megteremtés stb.)

 

További Együtt-estek tervezett témái a begyűjtött igények alapján:

– Önmárka – hogyan mutassam meg azt, aki VAGYOK, hogyan hozzam felszínre az értékeimet

– Internetes társkeresés – körbejárjuk a buktatókat, reális igényeket, célszerű kommunikációt, tiszta üzeneteket stb.

– Túlterheltség kezelése – megvizsgáljuk egyéni akció-terveinket, beszélünk a fókuszálásról, sorrend képzésről és minden hasonlóról

 

Helyszín: 1111 Budapest, Bartók Béla út 34. fsz. 7. (4-es kapucsengő)

Kérlek, készülj 1500 Ft hozzájárulással a terem rendben-tartására és a fogyasztásra.

 

Érdekel? Jönnél?

Kérlek, tisztelj meg egy emaillel, hogy tervezhető legyen az esemény és visszajelzést tudjak küldeni, hogy beleférsz-e még a csoportba illetve megfelelő számú (6 fő) érdeklődés hiányában megrendezésre kerül-e az aktuális program.

Itt várom leveled: era@venuszok.hu

 

Szeretettel és tisztelettel várlak:

Hegedüs Erika

életvezetési tréner, coach

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?