Egy gondolat mára
  • Ha bármit megadhatnék neked, olyan belső csendességet kapnál, hogy szíved mindig nyugodt és biztos maradna, bármi is történjék életedben. Pam Brown

Minek a blog, ha van internet oldal?

Jogos lehet a felvetésed. Nem tudom. Pontosabban tudom, hagyatkoztam a belső megérzéseimre.

Valamikor a kezdetek 2007-re nyúlnak vissza. Akkor végeztem a Coaching Akadémián és tele lelkesedéssel magam köré vonzottam hasonlóan lelkes társakat. Így született meg életem első internet oldala a Szabadvilág. Néhány év után rájöttem, hogy jó dolog közösen alkotni, de vágytam valami saját út kipróbálására is, így az ottani munka mellett megszületett az első saját oldalam, a venuszok.hu 2009-ben indult útjára.

Miért lett Vénuszok? Miért nem Vénusz? És egyáltalán miért pont ez? Egy olyan kifejezést kerestem, amely mindenki számára egyértelmű. Valami olyanra volt szükségem, amiben benne van az erő, a megújulás képessége, a Nő és ráadásul nem valaki, hanem inkább mindenki, pontosabban bárki. Így döntöttem a név mellett, majd évekkel később egyik kedvenc asztrológusom írásait olvasva megtaláltam a tökéletes összefoglalást, amit akkor még nem tudtam csak éreztem:

Vénusz az Egyensúly, a Harmónia, a belső maggal való kapcsolatodat szimbolizálja.” – fogalmazta meg Kis Balázs Kunó számomra a legtisztábban. Egyszerűen tökéletesen. Pontosan ez volt a célom az oldal működtetésével…

Mivel imádok tanulni, keresni, kutatni, néhány hónapja részt vettem az OMA egyik közösségi média szemináriumán, amelyen nagyon sokat tanultam. Mivel évek óta követem a neten a fiúk munkásságát, sok ötletüket, tanácsukat kipróbáltam, de a személyes oktatás valahogy egészen más volt. Persze az egóm dagadt, hogy mennyi mindent már magamtól is jól csinálok, mert autodidakta módon teszteltem azt, amiről épp olvastam, de ahogy soha sehova nem felesleges elmenni, itt is volt pár félmondat, felvetett téma, új gondolat, amely gyökeresen új megvilágításba hozta a terveimet. Egyértelművé vált a kurzuson, hogy a vénuszok.hu egy brand-ként próbált eljutni sokakhoz, de annyira kicsi márka még, hogy nagyon nehéz eljuttatni az üzeneteket, hiszen nem társul hozzá egy jól ismert érzés – hogy na igen, a vénuszok.hu mögött valami érték lesz most is, ahogy eddig is szokott. 🙂 Elszomorodtam, hiszen több, mint 3 év munkásságát egyáltalán nem akartam eldobni. 2009 óta ott van a szlogen a vénuszok.hu oldal tetején: Több van benned, mint gondolnád! Mindenképp erre a gondolatra akartam építeni a további munkásságomat, így valahogy automatikusan körvonalazódott az irány, a tobbvagy.hu oldal megszületése, ráadásul egy blog formában, mert maga a venuszok.hu oldal tematizált felépítése egyszerűen alkalmatlan arra, hogy kövesse agymenésemet, mivel mindig mindenről eszembe jut valami, amit szívesen megosztanék Veletek, hogy együtt továbbgondoljuk és kölcsönös meglátásainkkal közelebb kerüljünk megértéseinkhez.

És 2012-ben a hosszú előkészítés, tervezgetés után végre útjára indulhat a blogom, ami pont olyan lesz, amilyen én vagyok. Ha ismersz, tudod… ha nem, de olvasod majd írásaimat, akkor egészen biztosan átjön. Kocka fejűnek indultam, de szerencsére az élet a férjem formájában elhozta a könnyedséget, vidámságot az életembe. Biztos vagyok benne, hogy azért van mellettem, hogy radírozzon a kocka sarkaiból és meglehetősen jól halad! Vízöntő vagyok oroszlán aszcendenssel (a képen a symbolon kártya is ezt mutatja), talán nem is kell túlmagyarázni, jó adag szenvedéllyel, világmegváltás céllal, jobbító szándékkal és erős nyitottsággal az emberek és problémáik iránt. Nem tudtam kikerülni a sorsomat, egyértelmű hivatásom lett, azért dolgozom töretlen lelkesedéssel, hogy kellően inspiráló legyek másokkal együttműködve, hogy minden rejtett tartalékukkal egy gyökeresen szebb, értékesebb és jobb életet élhessenek. Akik akarnak. És persze, akik nyitottak, hogy velem dolgozzanak céljaik elérésén.

És akkor indulhat az utazás… a cél is szép, de sokkal inkább koncentráljunk az “úton-létre”, mert nem sok szebb dolgot tudok elképzelni, mint benne lenni a pillanatban, megélni és élvezni azt.

Indulhatunk?

Hegedüs Erika

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!



Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:



Google+:



Twitter:



Inspiráció képekben:







Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?