Egy gondolat mára
  • Képességeink ajándékok. Útjelzők – mutatják a mi egyedi és megismételhetetlen életutunk iránylehetőségeit. Tenni csak azzal tudunk, amink van. Hiányzó képesség nincs. Mindannyian mindent megkaptunk ahhoz, hogy maradéktalanul boldogok lehessünk. Biegelbauer Pál

Lehet fokozni a női erőt?

Milyen szerepekben éled a napjaidat, amelytől nőnek érzed magad? Ki is vagy pontosan, amikor birtokában vagy női erődnek? Mitől függ a kisugárzásod?

Első körben, jóban kell lenned önmagaddal. Nem is jóban, az még kevés, nagyon kell magadat szeretni. Tudatosítanod kell, hogy a félelmeid mennyire rombolnak, mit vesznek el tőled, mit adnak. Sok a kell. :( Faragjunk belőle!

Kellő tudatossággal elcsípheted hazugságaidat, vállalnod kell aktuális gyarlóságaidat, hogy azt korrigálva megerősödj és büszke lehess döntéseidre, hogy tiszteld önmagad és a világ is tiszteljen téged. Reakciódra ellenreakció a válasz. Sokszor próbálsz spórolni – időt, energiát, érzelmet, fájdalmat. Nem lehet. Önmagad megismerésén keresztül juthatsz oda, hogy kellő magabiztossággal kezeld a világot és benne a saját reakcióidat.

Idő, amely megtérül. Van időd önmagadra?

Hegedüs Erika

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!


Újratervezés NaplóLátogass el weboldalamra!
Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:AJÁNDÉK coaching!Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:


Milyen nap is van ma?
Mi a véleményed a blogomról?

blog


Én is!