Egy gondolat mára
  • Akkor szeretünk valakit, ha megadjuk neki a szabadságot, hogy az legyen, ami szeretne lenni, ott legyen, ahol szeretne lenni! Akkor szeretünk valakit, ha megengedjük neki, hogy szabad akaratából legyen része életünknek. Andrew Matthews

Hurrá tavasz! Miért nem örül annyira a lelked?

Reggelente már hallod, hogy csicseregnek a madarak, ablakod alatt indulót fújnak, arról hogy végérvényesen tovaszállt a tél. Talán korábban ébredsz, vagy álmatlanul forgolódsz, a téli kucorgós hangulat már messze jár, hiszen tested, lelked reagál a természet változásaira.

Igazán büszke lehetsz magadra, ha egész télen megtaláltad a lehetőséget és időt, hogy rendszeresen foglalkozz a testeddel-lelkeddel, intenzíven és hatékonyan sportoltál, rekreálódtál, pihentél, relaxáltál, rendszeresen töltődtél.

Nem így tettél? Akkor Te is azok közé tartozol talán most, akik fáradtabbnak érzik magukat, mint a tél előtt, nehezen veszik rá magukat bármire, mivel az energiaszegény állapot pont a túlélést teszi csak lehetővé. Semmi gond, éppen ezért kell riadót fújni és tudatosan arccal a tavasz felé fordulni, mert pont az ébredező természet lesz cinkostárs a megújulási folyamatban!

Szomorú vagy, mert fáradtabbnak érzed magad, mint valaha? Előfordulhat, nem kell megrettenni vagy komoly betegségre gyanakodni, hiszen nagyon gyakori, hogy egyszerűen a szervezetünk nem tud tempót tartani a természetben lezajló hirtelen változásokkal.  A feladatokkal és stresszel bővelkedő téli sötét, hideg napok alatt kiürülnek a vitamin tartalékok, eleve kevesebbet süt a nap, így a D-vitamin szint is csökken szervezetünkben, ásványi anyag vagy vashiány jelentkezhet, amelyektől fáradékonyabbá, aluszékonyabbá válhatunk, pont akkor, amikor már arra számítunk, hogy tele energiákkal belevetjük majd magunkat a kellemes, új évszakba.

Itt folytatódik a cikk…

 

Forrás: Love Fashion Online Divatmagazin

.

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?