Egy gondolat mára
  • Döbbenetes, hogy annyi kudarc után még mindig kint keressük azt, amit csak belül találhatunk meg. Azt hisszük, hogy nem találtuk meg még azt az utat, amelyik a mienk, és keresünk tovább – kívül. Az út bennünk van. Biegelbauer Pál

Energiák áradata

szivgyertyakMicsoda napok vannak, jönnek! Érzed?

Itt a Valentin-nap, amelyre valaki így, valaki úgy rezeg, de mindenképp a fókusz a szerelemre helyeződik, így számtalan párkapcsolati témában születő írással gazdagodhat az, aki nyitott erre. Ezen a héten van a Házasság Hete. Angliából indult el az a kezdeményezés, mely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság fontosságára irányítja az emberek figyelmét. A téma kapcsán is sok figyelmet kap most a házasság, a minőségi illetve őszinte, felelősségteljes, teljes odaadásban megélt párkapcsolatok.

Erre jön a Tízmilliószoros teremtő nap, idén az első: 2014. február 14-én, pénteken. A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat – mondják. Egy-egy ilyen napon kiemelten fontos, hogy arra gondoljunk, amit teremteni szeretnénk az életünkben (bár szerintem ez minden nap nagyon fontos).

Február eleve sok változást hoz, ha az Égi képet vizsgáljuk. Ahogy kedvenc asztrológusom, Zentai Anna mondja: “Az utóbbi időszakban megtörtént sokak áthangolása, emelése egy magasabb rezgésszintre, ennek a folyamatnak már az eredményeit érezhetjük. A vágyak, gondolatok megvalósulása most leírhatatlanul felgyorsult ütemben zajlik.”

teliholdegyüttSőt, még a Telihold is ránk köszönt, épp most szombatra esik, ami alapjaiban is elképesztő energiákkal szokott megmozgatni mindent bennünk és körülöttünk. Ugye?! Szombaton hajnalban, 0:53-kor van Telihold az Oroszlán jegyében, nem kell várni a hajnalt, beavatottak szerint érdemes előző este (február 14-én, pénteken, ami még ráadásul Valentin nap is!) szerelmi varázslatot csinálni.

Gondoltam,  csokorba kötöm ezt a csomagot, hogy tudatosan szolgáljon bennünket, a bennünk zakatoló és sürgető változásokat illetve céljainkat, ha már ilyen szépen egymás mellé rendeződtek.

Akció-terv

1. Gondoljuk végig a jelenleg zajló történeteket magunk körül, szedjük rendbe a gondolatainkat! A fontos dolgokat “poroljuk” le, az idejétmúlt gondolatokat engedjük szélnek, hogy valóban csak a bennünket építő és segítő gondolatokra fókuszáljunk.

2. Ha kell, írjuk össze a számunkra most fontos célokat, ha kell osszuk kisebb rész-célokra, hogy könnyebben befogadjuk és eloszlassuk tudatalatti ellenállásunkat.

3. Mivel olyan időszakot élünk, hogy elképesztően gyorsan “valósítjuk meg” vágyainkat, írjunk listát sikereinkről (akármilyen kicsi is az a siker, legyen rá figyelmünk és felismerésünk). Személy szerint, amióta én is figyelek rá, hetente 3-4 komoly vágyam, gondolatom valósul meg, amely felett még mindig elképedve örömködök… pedig lassan természetesnek kellene tekintenem.  🙂

4. Ne csak pénteken, hanem mostantól minél gyakrabban, sokkal tudatosabban használjuk a szavainkat, amelyek a gondolatainkról árulkodnak. A nehéz, úgysem, kellene de, jó volna ha … stb. ha nem is tud azonnal kikerülni a szókészletünkből, legalább csökkenjen! Szeretem azt, amikor már meghallom a saját “zavaros” szavaimat, akkor néhány másodpercen belül “vissza tudom hívni”, hogy ne kezdjen materializálódni a tudattalan teremtésem.

5. Teremtünk ezerrel. Sokszor számunkra nem annyira kedvező dolgokat… de sajnos az a keserű igazság, hogy ezt nem más teremti oda nekünk, valami miatt mi ragaszkodunk még mindig azokhoz a tapasztalásokhoz. Ezekben a napokban fokozottan érdemes szélnek ereszteni a félelemből táplálkozó gondolatokat, hogy egyre kevesebb olyan teremtésünk legyen, amire tudatos szinten egyáltalán nem vágyunk.

6. Télen, amikor az utcán még legtöbbször fázósan összehúzzuk nyakunknál a kabátunkat és melegbe sietünk, érdemes gyertyát gyújtani sötétedés után az otthonunkban. Elképesztő energiákkal tölti meg a teret. Nem véletlenül használják tértisztítás alkalmával a gyertyákat, füstölőket, amelyek segítik a negatív energiák fellazítását.

7. Végezzünk Telihold szertartást, ami előhozza játékos, gyermeki énünket és mellette még eredményeket is hozhat céljaink érdekében, hiszen a gyertyamágia évezredek óta kötődik a spirituális világhoz.

Hogyan is csináljuk? Telihold a jó és építő kívánságok megfogalmazásának ideje  – ezért kell elgondolkodni azon, hogy mit is szeretnénk igazán. Kell a szertartáshoz egy gyertya, ami majd végig le fog égni. Én fehéret javasolnék, mert az szimbolizálja a tisztaságot, az új lapra helyezést és társait, de természetesen a profik (akik kenik-vágják, hogy milyen színnel, mit lehet erősíteni) a kívánságuk szerinti színt válasszák.  Ha valaki rákeres az interneten, ezer helyen talál listát a különböző színekről és jelentésükről, most bemásolom ide az egyiket, de szinte bármelyik forrásban ugyanazt találtam. (Forrás: www.novagyok.hu)

színes gyertyákA színek jelentései:

Fehér: béke, védelem, őszinteség, újrakezdés
Fekete: ellenség jó irányba fordítása, negatív energiák taszítása, függőségek felszámolása
Barna:  barátság, elveszett tárgyak
Kék: gyógyítás, nyugalom, szerencse
Világoskék: higgadtság, megértés, türelem, egészség
Sötétkék: indulatosság, depresszió, változékonyság
Zöld: gyógyulás, pénzügyi siker, termékenység, szerencse
Sárga: intelligencia, memória, tanulás javítására, féltékenység ellen
Narancs: üzleti sikerek, költözés, vonzás
Rózsaszín: szerelem, törődés, szépség
Piros: szenvedély, testi szerelem, erő
Bíbor: spiritualitás, bölcsesség, függetlenség, karrier
Ezüst: női energiák, egyensúly, magány ellen
Arany: Isten, győzelem, boldogság

Visszatérve a konkrét szertartásra…

1. Legyen rend otthon, vagy legalább ott, ahová a gyertyát helyezed. (Van, akinek egy szép asztal lesz az ideális hely, egy polc vagy akár egy otthoni “szentély” is lehet.) Szellőztess ki, ha a ráhangolódásodat segíti, akkor használj füstölőt is és kapcsolj be valami kellemes, relaxálós zenét.

2. Pontosan kell fogalmaznod akkor, amikor kérni fogsz, mert az Univerzum szó szerint “szállítja” le a vágyainkat… utólag már verhetjük a fejünket a falba, ha nem úgy fogalmaztunk, ahogy igazán szerettünk volna és valami nagyon “mást” kapunk. 🙂 Éppen ezért előtte gondold át, ha kell, írd is le egy papírra, pontosítsd, finomítsd, egyszerűsítsd, hogy minél tisztábban fejezze ki a vágyaidat. Mellékesen jegyzem meg, hogy külön cikket érdemelne az a sok “elvetemült” teremtésem, amit bevonzottam az életembe azáltal, hogy nagyvonalúan fogalmaztam és csak pilláztam, amikor előttem termett, pontosan olyan formában, ahogy kértem. Akkor hirtelen azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, de utólag mindig nyakon tudtam csípni, hogy én fogalmaztam, hogy úgy mondjam – kevésbé kedvezően vagy átgondoltan. 😀

gyertyákkal3. Ha rend van körülötted és a fejedben is, gyertyád is a helyén, akkor már csak az a dolgod, hogy ráírd erre a gyertyára azt, amit Te annyira szeretnél. Nem baj, ha nem látszik, írhatod ceruzával is vagy hurkapálcával, az a lényeg, hogy bele legyen vésve.  Írd úgy, ahogy jön, ahogy a szíved diktálja, lehetőleg minél egyszerűbben és pontosabban. Ha elkészültél, helyezd biztonságos helyre, amit előzetesen már előkészítettél és gyújtsd meg.

4. Mivel a szertartás lényege, hogy ezt a kívánságunkat elengedjük az Univerzum felé és már nem agyalunk tovább rajta, ezzel is kifejezzük, hogy átadtuk az Égieknek, már nem dolgunk kattogni rajta, éppen ezért a gyertyának végig kell égnie. Miért mondom ezt? Lehetőleg ne moziba indulás előtt fél órával jusson eszedbe a szertartást elvégezni (nem célszerű felügyelet nélkül hagyni az égi gyertyát!) és ne óriás gyertyát válassz célodul csak azért, hogy egy kisebb regényt rá tudj írni az oldalára, körbe. Legyél átgondolt, célirányos. Ha valaki mindent akar, az igazán semmit sem akar. Szóljon ez a teremtő Telihold szertartás most a legfontosabb vágyaidról, ami elfér egy olyan gyertyán is, ami képes 1-2 óra alatt teljesen leégni. Rendben?

Használjuk jól az energiákat, amelyek körbevesznek és kívánom, hogy pont azt teremtsük az életünkbe, amelyre IGAZÁN vágyunk, szívünk minden szeretetével.

Arccal előre! Tudod! Semmi bajunk nem lehet…

Hegedüs Erika

 

 

gyertyámui. ez a kiegészítés Telihold estéjén született, azt gondolom, hogy mindenképp szeretném megosztani azt a leírhatatlanul csodálatos látványt, amellyel megajándékozott a szertartásom gyertyája. Varázslatos érzés.  Kívánok hasonló csodákat Mindenkinek. 🙂

Comments

comments

Energiák áradata bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?