Egy gondolat mára
  • Akkor szeretünk valakit, ha megadjuk neki a szabadságot, hogy az legyen, ami szeretne lenni, ott legyen, ahol szeretne lenni! Akkor szeretünk valakit, ha megengedjük neki, hogy szabad akaratából legyen része életünknek. Andrew Matthews

Cserélnél-e életet?

aranyhalAmikor beszélgetéseim során gyakran ismétlődik az a típusú panaszkodás, hogy bárki másnak jobb, milyen jó lenne máshol lenni, máshogy élni stb. játékra hívom a panaszkodásba süppedt elégedetlent. 🙂

A lényeg az, hogy dőlj hátra, képzeld el, hogy egy Angyal (vagy egy Aranyhal) teljesíti az álmodat reggelre. BÁRKI életét élheted, akiét szeretnéd. Mindent megkapnál, ami az ő élete része. Mindent ugyanúgy átélhetnél, ugyanazt a sorsot csinálhatnád végig.

Viszont! Ezért a döntésedért le kellene mondanod a mostani életedről. El kellene engedned a mostani bánatodat, szomorúságodat, betegségeidet, félelmeidet, de az örömeidet is és az előtted álló utat is. Sőt, el kellene engedned a szeretteidet is, minden családtagodat, barátodat, kutyádat, macskádat, virágaidat, otthonodat stb.

Nos? Meglepő eredményt szokott hozni. Én biztosan nem cserélnék senki más életéért, bármennyire csalóka és vonzó látszólag. Szeretem az életemet, bármennyi nehézség vagy kanyar tarkítja, az enyém.

Te szereted a saját életedet?

Hegedüs Erika ©

kösziamegosztást

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?