Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/venuszok/tobbvagy.hu/html/wp-content/plugins/facebook-like-and-send-2-in-1/facebook-like-and-send.php on line 63 Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/venuszok/tobbvagy.hu/html/wp-content/plugins/facebook-like-and-send-2-in-1/facebook-like-and-send.php on line 63
Egy gondolat mára
  • Az élet attól izgalmas, ha új dolgokat teremtünk. Ha folyton a biztonság után kutatunk, az elsorvasztja életerőnket. Andrew Matthews

Ablak Önmagamra coaching nyílt nap

Warning: Use of undefined constant is_single - assumed 'is_single' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/venuszok/tobbvagy.hu/html/wp-content/plugins/facebook-like-and-send-2-in-1/facebook-like-and-send.php on line 63

ablakonmagamraA Civilek Éjszakája programsorozat részeként került megrendezésre az Ablak Önmagamra – önismereti, önbizalom erősítő nyílt nap, amelyet a CoachOK Szakmai Szövetség rendezett, amelynek én is alapító tagja vagyok.

Nagyszerű napot tudtunk magunk mögött. Egyetlen szabad hely nem volt a nagy előadóban, minden workshop teremben zajló programot hosszú várólista jellemezte és az egyéni coaching üléseken is folyamatosan dolgoztunk coach társaimmal sok-sok lelkes ügyféllel.

Bízunk benne, hogy a CoachOK Szakmai Szövetség minden lelkes tagja, a háttérben szervezést vállalóktól vagy a mosolygós és türelmes recepciós kollégáktól, az egész programot összefogó profi koordinátoron át, a szívüket-lelküket beleadó workshop-ot szervező vagy coaching ülést vállaló kollégák mellett a sok felkészülést igénylő előadást vállaló társainkig, mindenki hozzá tudott járulni ahhoz, hogy vendégeink valóban töltekezzenek, belelássanak a coaching eszközeibe, lehetőségeibe és ha úgy döntenek, hogy időszakosan együtt dolgoznak egy-egy életterületük témáján, akkor jól felkészült coach társaink között megtalálják majd a számukra legmegfelelőbbet.

Előadásom, amit erre a napra vittem:

Azért, mert életben vagy, nem jelenti azt, hogy ÉLSZ!

Mindannyiunk életében jönnek olyan események, amikor szembesülnünk kell azzal, hogy változás, megújulás, rendrakás nélkül állandósulhat az elakadás. Lássunk tisztán, mi a fontos saját életünkben.

prezentacio

Az előadás felvétele: 

               

Korábbi (2013. május 25.) Ablak Önmagamra nyílt napra készült előadásom:

Legjobb társasággal önmagammal

Lehet-e felelősséget vállalni másokért, ha önmagunkért sem tudunk? Önismereti munkánk első lépése nem lehet más, mint saját hazugságaink lebontása!

Az előadás felvétele: 

                 

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?


Újratervezés Napló


Látogass el weboldalamra!


Regisztrálj a blogra

hogy azonnal értesülhess az új bejegyzésekről!Tréning séta közben:


AJÁNDÉK coaching!


Köszönöm ha meghívsz egy kávéra!

Keresés a blogon

Nézz be ide:


Kövess a Facebookon

Video csatornáim:Google+:Twitter:Inspiráció képekben:Húznál egy Angyalkártyát?


A CoachOK Szakmai Szövetség alapító tagja vagyok:

Milyen nap is van ma?